Anouk & Demi: Kinderdagverblijf

Wat een ervaring die wij samen hebben mogen opdoen in Spanje! Vanaf februari 2018 tot en met november 2018 hebben wij (Anouk en Demi) stage gelopen op een kinderdagverblijf. Bijzonder om te ervaren hoe het er in een buitenlands kinderdagverblijf aan toe gaat. Veel verschillen met Nederland, wat erg leerzaam is.

Het is een Engelstalig kinderdagverblijf, maar ondanks dat was communiceren soms wat lastig in het begin. Maar daarentegen leer je, met name met de kinderen, op een hele andere en mooie manier te communiceren. Als stagiaire hebben wij veel vrijheid gekregen, we hebben ervaren dat we daarvoor stevig in onze schoenen moesten staan maar desondanks was het erg leerzaam. Een mooie ervaring om je kennis en vaardigheden te verbreden.

Daarnaast is Chiclana de la Frontera een prachtige stad met een heerlijk strand! Veel leuke strandtentjes en ook uitgaansgelegenheden. Het ligt vrij centraal en met bussen kun je heel ver komen! Wij hebben hier heel erg genoten! Wij kunnen wel een boek schrijven over deze ervaring en willen dit graag met jou delen. Dus mocht je vragen hebben of twijfelen, zouden we het leuk vinden als je contact met ons opneemt! Michelle van Practicas heeft onze contactgegevens! Buana suerte!